2 vastausta artikkeliin ”teiniängst

  1. I feel you bro. Meillä vieläkin mut lasketaan aina samaan yksikköön siskojeni kanssa, eikä ikinä veljien, missään tilanteessa, oli sit kyse jostain yhteisestä reissusta tai elektroniikka-asennuksista tai whatever. En tiedä muuttuuko se sit teston myötä tai jotain, mut musta on jotenkin paskaa, että puheet ei riitä. Ärh.

  2. Mä luen sun blogin nimen aina päässäni väärin Arktisen hobitin seikkailut 😀

    Mä oon viime aikoina suositellut vähän kaikille Petri Tammisen kirjaa Muita hyviä ominaisuuksia, ku itteeni se iski niin kovaa. Varsinkin se, ”ettei riitä miehenä” ja et kaikki muut (miehet) jotenkin osaa olla niinkuin miesten kuuluu jne. ja se ihana pieni kirja vapautti mut sieluni tuskalta <3 Ei tarvii yrittää olla ÄJÄ ku voi olla ihana ujo herkkis runopoika mut silti ihan yhtä mies (niinku Petri on). Kannattaa lukee, se on lyhyt!

    Hups päivitit sen viiden sekunnin aikana kun aloin kirjottaa kommenttii :9 Ai niin miks sun kuvat litistyy leveyssuunnassa ja voiko sille tehdä mitään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *